Peciukevicuse operatsioon läks edukalt, hooaeg ei pruugi läbi olla

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustas Peciukevicius.
Augustas Peciukevicius. Foto: Margus Ansu

Laupäeva õhtul  Tartu Ülikool/Rocki ja Kalev/Cramo kohtumise lõpuminutitel õlga vigastanud mängujuht Augustas Peciukevicius käis täna operatsioonilaual ning meeskonna põhimängujuhi hooaeg ei pruugi veel lõppenud olla.

TÜ/Rocki füsioterapeudi Martin Vahimetsa sõnul näitas röntgenülesvõte rangluu murdu. «Tegemist oli rangluu mittetäieliku murruga, kus alumine korteks on kontaktis ja ülemine murdunud.  Pärast konsulteerimist arstidega otsustati opereerida, et fikseerida murdunud luu otsad. Täna päeval tehtud operatsiooni käigus paigaldatigi tema rangluusse fiksaator. Täna võib veidi kergendatumalt hingata, sest Augustas võib korraliku taastusraviga veel sel hooajal palliplatsile tagasi jõuda,» sõnas Vahimets.

Kui eile õhtused pessimistlikumad prognoosid ennustasid Peciukeviciusele hooaja lõppu, siis pärast operatsiooni ei pruugi olukord nii tume olla. Operatsioonist taastumine võtab kindlasti oma aja, aga sugugi ei ole välistatud variant, et juhul, kui TÜ/Rock mängib meistrivõistluste finaalseeriat, tuleb Peciukevicius taas väljakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles