Kangur: olen võimeline vana vormi taastama, kuid praegu pole aega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristian Kangur (palliga).
Kristian Kangur (palliga). Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislane Kristjan Kangur tunnistas, et ta ei ole pärast operatsioonidel käimist suutnud oma vana vormi taastada, kuid ta on selleks siiski tulevikus suuteline, kirjutab ERR Sport.

«Kui juhtub halvem päev olema ja kui jalalihased on täitsa kinni tõmmatud, siis ma tõesti ei küündi mõnd lauapalli hankides nii kõrgele kui varem, aga samas ma lohutan ennast sellega, et ma tean, et ma olen suuteline samasse konditsiooni tagasi jõudma, kus ma kunagi varem olin,» rääkis Kangur Vikerraadiole.

«Pikem suvepaus teeks head - saaksin ära taastuda ning korraliku põhja alla. Protsentides väga-väga raske öelda, aga kuskil 70-80% olen ma praegu valmis. Aga see on just seetõttu, et niivõrd kõva mahv on kogu aeg taga, et ei saa end maksimaalsesse seisu viia, pole aega,» avaldas Kangur lootust, et kunagine vorm õnnestub siiski taastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles