Renee Teppan: tundsin enne mängu, et läheb väga raskeks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (nr 4) koos meeskonnakaaslastega.
Renee Teppan (nr 4) koos meeskonnakaaslastega. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseerias peeti täna teine kohtumine, kui Kalevi Spordihallis olid vastamisi tiitlikaitsja Tallinna Selver ja Tartu Bigbank. Kuigi Selver jäi 0:2 kaotusseisu, suudeti lõpuks 3:2 võita ja seeria 1:1 viigistada. Selverit ei saanud seejuures aidata eile põlvevigastuse saanud liider Hindrek Pulk.

Tartu diagonaalründaja Renee Teppan sõnas mängujärgselt, et midagi kerget oodata ei olnudki. «Tunnetasin enne mängu, et kui tuleb ka võit, siis väga raskelt. Kui enne kohtumist kuulsime, et Pulk jääb eemale, siis ehk see ka alateadlikult võis mõjutada, et vastastel on liider puudu ja võib-olla tuleb kergemalt,» rääkis 23 punkti toonud Teppan.

«Orav suutis korralikult Pulka asendada ja kogu Selveri meeskond hoidis liidri puudumise tõttu ehk rohkem kokku ka. Meie seevastu tegime lubamatult palju omavigu, eksisime servil ja lõime palju palle tähtsatel hetkedel auti,» lisas ta.

Finaalseeria mängitakse nelja võiduni, järgmine kohtumine toimub 10. aprillil kell 20:00 Tartu Ülikooli Spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles