Sillamäe sai kindla, Kalju napi võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: Postimees

Eesti jalgpalli meistriliigas peetakse täna neli mängu. Päeva esimeses pooles peetud kohtumistes jäi Paide Linnameeskond 0:3 alla JK Sillamäe Kalevile, Nõmme Kalju FC võitis aga 2:1 JK Tallinna Kalevi.

Paide jäi kodus kohe kiirelt tagaajajarolli, kui juba kolmandal minutil sai värava kirja Maksim Paponov. 45. mänguminutil lisas tabamuse Vjatšeslav Zahovaiko, 68. mänguminutil sai jala valgeks Jaroslav Kvasov. Kokkuvõttes kindel 3:0 võit Sillamäe meeskonnale.

Kalju ja Tallinna Kalevi kohtumises läks Kalju Karl Mööli kahest väravast 33. mänguminutiks juhtima, Kalevi värava autoriks oli 49. mänguminutil Aleksei Naariste. Rohkem väravaid ei löödud ja nii sai 2:1 võidu just Kalju.

Täna ootab ees veel kaks mängu, kui kell 16:00 kohtuvad A. Le Coq Arenal Tallinna FC Flora ja Narva JK Trans.

Viimane mäng toimub kell 19:00 Tartu Tamme staadionil, kus kohalik Tammeka võõrustab Jõhvi FC Lokomotivi, seda mängu näeb otseülekandes Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles