Meeskonna kapteni läbi peksnud jalgpallur sai hundipassi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Vale'i kapten Doug Loft pärast meeskonnakaaslaselt saadud keretäit.
Port Vale'i kapten Doug Loft pärast meeskonnakaaslaselt saadud keretäit. Foto: Twitter / The Sun

Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas ehk League One’is mängiva Port Vale’i jalgpalliklubi kaitsja Daniel Jones peab hakkama uut töökohta otsima, sest peksis treeningul läbi meeskonna kapteni Doug Lofti ja sai klubist päevapealt sule sappa.

BBC teatel on 27-aastase Lofti hooaeg samuti lõppenud, sest ta sai neljapäeval toimunud löömingus põsesarnaluu murru. Ajaleht The Sun avaldas Lofti paistes näost ka dramaatilise foto, väites lisaks, et mees murdis ka lõua- ja ninaluu. Port Vale’i peatreeneri Micky Adamsi sõnul viib klubi läbi sisejuurdluse, kuid 27-aastane Jones, kelle leping klubiga kehtinuks veel aasta, vallandati otsekohe.

«Juriidilistel põhjustel ei saa ma neljapäeval toimunu kohta öelda enamat kui vaid kinnitada, et selline juhtum leidis tõepoolest kahe mängija vahel aset,» lausus Adams. «Selle tulemusel sai üks mängija – ja ma rõhutan, et ta oli olukorras süütu kannataja – näovigastuse, mis tegi tema hooajale lõpu. Mingil põhjusel tõmbab meie klubi pidevalt negatiivseid uudiseid ligi. Aga peame asjaga klubi sees tegelema. Selliseid asju ei tohiks juhtuda, kuid juhtub vahel ikka,» ütles Adams BBCle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles