Milano peatreener: raske on seda kaotust kommenteerida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano peatreener Luca Banchi.
Milano peatreener Luca Banchi. Foto: SCANPIX

Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani alustas korvpalli Euroliigas kolme võiduni peetavat veerandfinaalseeriat eile õhtul valusa 99:101 kodukaotusega Tel Avivi Maccabile, kui normaalaja lõpus mängiti maha kindlana tundunud eduseis.

Milano peatreener Luca Banchi tõdes Euroliiga kodulehele antud lühiintervjuus, et ootaski keerulist kohtumist. «Kaotust on aga raske kommenteerida. Tegime lõpus vigu, mis lubasid vastastel mängu tagasi tulla. Veel paar minutit varem näis see võimatuna. Veel 0,7 sekundit enne lõppu oli meil võiduvõimalus, aga vise läks mööda,» sõnas Banchi.

«Meid pandi proovile ja peame oma mängutaset tõstma, vigu vältima. Peame uuesti kuskilt energiat ammutama. Kujutate ise ette, kui vihased me praegu oleme, aga homme (täna – toim) arutame juhtunu läbi, sest juba reedel ootab ees uus mäng. Kasutame neid tunde esimese mängu unustamiseks ja järgmisest mõtlemiseks,» lisas ta.

Milano tagamehe Curtis Jerrellsi sõnul oli mäng neil juba käes. «Mängisime kolm veerandaega väga hästi, kuid siis tõstis Maccabi kaitses survet ja me ei suutnud enam leida viise, kuidas korvini jõuda. Pettumus on suur, sest lõpetasime mängu lõpus mängimise. Kuid ees ootab teine mäng ja peame tänasest midagi õppima,» sõnas ameeriklane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles