Krestinov tegi Briti meistrisarjas oma selle aasta parima tulemuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Kuna motokrossi MM-sarjas oli möödunud nädalavahetusel puhkepaus, peeti samal ajal mitmel pool rahvuslikke meistrivõistlusi. Briti meistrivõistlustel tegi Gert Krestinov (LPE Kawasaki) oma selle hooaja parima esituse sealses sarjas.

Norfolkis Lyngi rajal peetud Briti meistrisarja neljandal etapil oli Krestinov ajasõidus kümnes. Esimese ajasõidu kiireim, venelane Jevgeni Bobrõšev oli tase omaette, teise aja välja sõitnud Brad Andersoni edestas ta kiireimal ringil 3,2 sekundiga. Krestinov kaotas kümnendana Bobrõševile 5,8 sekundiga, vahendab ruudulipp.ee.

Teises ajasõidus n-ö superpole sõidus oli kiireim taas vene krossimees, Krestinov taas kümnes.

Avasõit Krestinovil ei õnnestunud, stardis ebaõnnestunud eestlane pusis kohtadel 16-18, ruudulipu langedes oli ta 18. Sõidu võitis Bobrõšev, kes edestas 0,8 sekundiga Brad Andersoni. Kolmas oli Gareth Swanepoel.

Teises sõidus sujusid asjad Krestinovil paremini, 12. kohalt alustanud eestlane parandas sõidu jooksul oma positsiooni ja lõpetas kümnendana.

Esikolmikus olid taas samad mehed, ainult väikeste variatsioonidega – võit Bobrõševile Swanepoeli ees, Anderson kolmas.

Kolmas sõit oli Krestinovile aga selle aasta parim Briti meistrisarjas. 13. kohalt alustanud Eesti eelmise aasta MX1 klassi meister parandas jõuliselt oma kohta ja lõpetas sõidu seitsmendana. Esikolmiku mehed olid taas samad, võit Bobrõševile Swanepoeli ja Andersoni ees. Krestinov kaotas võitjale 48 sekundit.

Etapi kokkuvõttes kuulus Krestinovile 11. koht, etapivõit läks kindlalt Bobrõševile Swanepoeli ja Andersoni ees.

Nelja etapi järel on MX1 klassi liider Briti meistrisarjas Bobrõšev 263 punktiga, neljast etapist kahel osalenud Krestinov on 49 punktiga 17. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles