Alonso: poodiumikoht oli meeldiv üllatus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Täna Shanghais sõidetud vormel-1 etapil kolmanda koha ja käesoleva hooaja esimese poodiumikoha saanud Ferrari sõitja Fernando Alonso kommenteeris pärast sõitu, et hea sõit oli meeskonnale väikeseks üllatuseks.

Kohe esimeses kurvis Felipe Massaga kokku põrganud Alonso tunnistas, et tegemist oli üsna korraliku kokkupõrkega, ent sellest hoolimata õnnestus tal etapp lõpuni sõita. «See oli tõsine kokkupõrge ja küsisin raadio teel «Kas saate auto üle kontrollida?», sest tundus, et kõik on korras, aga ma ei teadnud, kuidas see väljastpoolt välja nägi,» rääkis Alonso. «Kõik oli korras ja olime õnnelikud, et saime etapi lõpuni sõita. Loodetavasti on järgmisel etapil puhtam start,» lisas Ferrarile hooaja esimese poodiumikoha toonud hispaanlane.

«Oli hea nädalavahetus ja oleme autot võrreldes kolme esimese etapiga täiendanud. Tundsime, et oleme rohkem võistlusvalmid, kuid siin poodiumile tõusmine on meie jaoks siiski mõnevõrra üllatav - aga meeldiv üllatus,» võttis Alonso Ferrari nädalavahetuse kokku.

Alonso ees võtsid kaksikvõidu Mercedese sõitjad: esikoha sai kolmandat etappi järjest Lewis Hamilton, teise koha sai Nico Rosberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles