Kanguri koduklubi peatreener: meie mängude tase on kõikuv

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Emporio Armani peatreener Luca Banchi.
Milano Emporio Armani peatreener Luca Banchi. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas pidas eile veerandfinaalseeria kolmanda kohtumise Eesti koondislase Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani, kaotades võõrsil 63:75 Tel Avivi Maccabile. Milano meeskond on kolme võiduni peetavas seerias nüüd 1:2 taga ning peatreener Luca Banchi tunnistas eilse mängu järel, et tema hoolealuste esitus polnud piisavalt hea.

Milano alustas veerandfinaalseeria kolmandat mängu Maccabi vastu hästi, võites esimese veerandaja 16:15. Teisel veerandajal külaliste mäng aga lagunes ja nii suutsid Kangur ning tema tiimikaaslased visata vaid 13 punkti, samas kui Maccabi mehed said kirja 24 silma. Ka kolmandal veerandajal oli Tel Avivi domineerivamaks pooleks ja kuigi viimasel veerandajal õnnestus Milanol vahe paari punkti võrra väiksemaks mängida, võttis kodumeeskond siiski veenva võidu ja asus seeriat 2:1 juhtima.

«See oli seeria keskel väga oluline matš,» rääkis Milano meeskonna peatreener Luca Banchi klubi kodulehele.

«Nad olid esimesel veerandajal raskustes, aga siis kontrollisid tempot ja surusid oma mängu peale, olles eriti head kaitses. Nad mängisid kindlasti hästi. Ise tegime mõned vead ja meie tase on kõikuv. Kolmepunktivisete protsent ei olnud piisavalt hea. Kaitses mängisime mõnda aega hästi, aga see ei olnud piisav,» tunnistas Banchi.

Milano meeskonna peatreener lisas, et kuigi homme peetava neljanda mängu eel on vähe aega suuri muudatusi teha, loodab meeskond endast siiski parima anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles