Jose Mourinho sattus Itaalia maffiamõrva uurimisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho on sattunud kummalisse olukorda, sest tema pilti kasutatakse Itaalia maffiaga seotud mõrva uurimises.

2006. aasta 5. märtsil tapeti Napolis Carmine Amoruso, kelle mõrvas mõisteti süüdi Itaalia maffiaboss Cesare Pagano. Maffiabossi süüdimõistmisel mängisid olulist rolli kaks tunnistajat, kes väitsid, et nägid Paganot Napolis viibimas ja Amorusot tapmas.

Nüüd, aastaid hiljem, on aga välja ilmunud asitõend: foto, kus mõrvatud Amorusot on 5. märtsil näha hoopis Hispaanias, Barcelonas. Välja ilmunud pildi ehtsust tõestab Jose Mourinho, kes on fotol esiplaanil ning viibis kõigile teadaolevalt sel kuupäeval Chelseaga Hispaanias Meistrite liiga mängul.

Uute asitõendite valguses on seatud kahtluse alla tunnistajate ütlused, et Pagano sai 5. märtsil Napolis Amoruso mõrvata, kuna mees viibis samal ajal hoopis Barcelonas.

Vaata kõnealust pilti siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles