Kreegi meeskonda lahutab finaalist üks võit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek CEV Cupi karika ja medaliga poseerimas.
Ardo Kreek CEV Cupi karika ja medaliga poseerimas. Foto: Erakogu

Prantsusmaa võrkpalli meistrivõistluste esimeses poolfinaalmängus võitis Pariisi Volley eile võõrsil Ajaccio meeskonna 3:2 (-21, -23, 17, 20, 12) ja haaras kahe võiduni peetavas seerias ohjad. Kordusmäng toimub aprilli viimasel õhtul (kolmapäeval) Pariisis, vajadusel kolmas mäng 3. mail  taas võõrsil, kuna Ajaccio oli põhiturniiril pealinna klubist eespool (vastavalt 2. ja 3.). Finaalseeriat ei tule, on vaid üks finaalmäng 8. mail, vahendab volley.ee.

Ardo Kreek mängis eilegi hästi, aidates võidule kaasa 11 punktiga (+8). Rünnakul lõi ta üheksast tõstest punktiks kuus (67%), tegemata ainsatki viga. Blokis tõi ta kolm ja servil kaks punkti. Tavapäraselt olid resultatiivsemad Marko Ivovič 21 (+8) ja Mory Sidibe 19 (+6) punktiga.  Korsiklastele tõi kanadalane Brett Dailey 15 (+13), soomlane Antti Siltala 11 (+3) punkti.  

Teises poolfinaalis oli põhiturniiri parim Tours koduväljakul raskustes Chaumont´ga (5.), lõpuks tugevam ikkagi võitis 3:2 (19, 22, -18, -21, 12). Lätlane Hermans Egleskalns tõi 25 (+15) punkti, suutmata siiski meeskonda võidule vedada.  

Poolfinaali jõudnud meeskonnad on endale juba taganud koha Euroopa klubide karikasarjas, küsimus on vaid selles, millises. Ardo Kreegi ja tema Pariisi-klubi eesmärgiks on ka järgmisel hooajal Euroopa Meistrite liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles