Bulls ja Rockets tõugati NBAs väljalangemise lävele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicago Bulls (pildil keskel Joakim Noah) on jäänud Washington Wizardsi vastu raskesse seisu.
Chicago Bulls (pildil keskel Joakim Noah) on jäänud Washington Wizardsi vastu raskesse seisu. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti öösel neli mängu, millest kõige tasavägisemaks kujunes Portland Trail Blazersi ja Houston Rocketsi heitlus.

Kahe meeskonna neljast senipeetud mängust koguni kolmes on võitja selgitamiseks läinud vaja lisaaega ja nii ka seekord. Portland võitis lõpuks kodusaalis 123:120 ja juhib nelja võiduni mängitavat seeriat 3:1. LaMarcus Aldridge tõi võitjatele 29 punkti ja võttis 10 lauapalli, Nicolas Batum lisas 25 punkti. Damian Lillardi arvele jäi 23 punkti ja 8 korvisöötu, Wesley Matthews kogus 21 punkti. Rocketsi poolel viskasid James Harden 28 ja Chandler Parsons 26 punkti, Dwight Howard sai protokolli kirja 26 punkti ja 14 lauapalli.

3:1 eduseisu võitles välja ka Washington Wizards, alistades kodusaalis 98:89 Chicago Bullsi. Trevor Ariza viskas 30 punkti ja võttis 8 lauapalli, Bradley Beal lisas 18 ja Marcin Gortat 17 punkti. John Wall viskas 15 punkti ja andis 10 korvisöötu. Bullsi parimana tõi Taj Gibson 32 punkti.

Golden State Warriors alistas kodus 118:97 Los Angeles Clippersi. Stephen Curry viskas 33 punkti, võttis 7 lauapalli ja andis 7 korvisöötu, Andre Iguodala toetas teda 22 punkti ja 9 korvisööduga. Clippersi parim oli 26 punktiga Jamal Crawford. Seeria seis on viigis 2:2.

Toronto Raptors oli 87:79 parem Brooklyn Netsist, võites pärast 2001. aastat esimest korda play-off'is võõrsil peetud mängu. DeMar DeRozan tõi võitjatele 24 ja Kyle Lowry 22 punkti, Netsi parim oli 22 punktiga Paul Pierce. Ka selles seerias on nelja mängu järel seis 2:2 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles