Margus Hunt meenutas NFLi värbamist: ma ei mäleta sellest midagi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliigas NFLis mängiv Margus Hunt andis oma kodumeeskonna Cincinnati Bengalsi kodulehele pikema intervjuu, kus ta meenutas möödunud kevadel toimunud drafti ja esimest hooaega ühes USA suuremas spordiliigas.

Hunt valiti möödunud aastal toimunud draftis Bengalsi poolt 53. valikuna, ent eestlane tunnistas eile treeningutele vahepeal antud intervjuus, et ei mäleta sellest ajast ja toimunust eriti palju.

«Ma ei mäleta, mis ta mulle ütles,» meenutas Hunt hetke, kui Bengalsi treener Marvin Lewis kinnitas talle, et Cincinnati meeskond on ta endale valinud. «Enne siiatulekut ei teadnud ma draftist (mängijate valikust- toim.) peaaegu mitte midagi, ma ei tundnud seda protsessi. See on üks neist asjadest, mida ma ei hooma, sest ei kasvanud üles siin ega siinses kultuuriruumis. Mul on raske haarata selle kõige tähendust ja tähtsust,» selgitas Hunt, milline oli aasta aega tagasi tema esimene mulje NFList.

Hundi vähest kogemust kinnitas Bengalsi kodulehele ka kaitseliini treener Jay Hayes, kelle väitel küsis eestlane ta käest üsna sageli üht küsimust: «Mis see siis nüüd oli?»

«See oli esimene kord, kui ta midagi sellist nägi,» meenutas Hayes Hundi esimest aastat. «Kui ma näitasin talle ette ja siis palusin järele teha, sai ta enamasti üsna hästi hakkama. Aga kui tegemist oli asjadega, mida ta polnud varem näinud, siis oli ta nagu iga teine inimene. Inimese loomulik talent ulatub ainult teatud maale; mõnikord sa saad võõrast asjast kohe aru, teinekord mitte,» iseloomustas Hayes Hunti.

Eestlast treeninud kaitseekspert lisas, et Hundil on mitmeid häid omadusi, mis talle konkurentide ees eelise annavad. «Tal on palju asju, mida paljudel inimestel pole. Ta oskab joosta ja on tugev; ta püüab tõsiselt, et tal hästi läheks ning see aitab teda,» rääkis Hayes.

Hunt ise lisas, et kuigi eelmisel aastal õppis ta palju, tuleb sel aastal olla veelgi püüdlikum. «Pean õppima kaitses palju parem olema. Eelmisel aastal oli kogu aeg, et see on see ja see on see ja see on see. Pidin palju asju alles hooaja keskel õppima. Tundsin, et sain järje peale üsna kiirelt ja mul oli paar head mängu,» rääkis Hunt möödunud hooajast. «Eelmisel hooajal aitas nii-öelda reegliteraamat mul järje peal püsida, aga nüüd tunnen, et see enam ei aita mind nii palju, sest mul on terve hooaeg juba selja taga,» lisas Hunt enesekindlalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles