Mourinho ründas Hazardit: tema ju ennast ei ohverda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho ja Eden Hazard.
Jose Mourinho ja Eden Hazard. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho reageeris iroonilise torkega meeskonna tähtmängija Eden Hazardi kommentaaridele, mis viitasid tema ühekülgsele taktikavalikule.

Hazard andis pärast Meistrite liiga poolfinaalis Atleticolt saadud 1:3 kaotust ühes intervjuus mõista, et Chelsea suudab vaid vasturünnakuid korraldada, mitte aga ise mängudes initsiatiivi haarata. «Kuulasin seda intervjuud ja Edeni sõnades polnud terakestki kriitikat,» alustas Mourinho pressikonverentsil vastamist leebel toonil, kuid muutis siis hoiakut. «Kui sellised kommentaarid tulevad tema suguselt mängijalt, on see täiesti normaalne, sest ta pole mängija, kes ennast meeskonna nimel ohverdaks,» lausus ta.

«Selliselt kommenteerivad asju mehed, kes ei suuda lahendada niisuguseid olukordi nagu esimese meile löödud värava puhul tekkisid,» viitas portugallane Atletico kolmapäevasele viigitabamusele, mis sai alguse Chelsea pallikaotusest. Just Hazard oli mees, kes ei kiirustanud seejärel tagasi kaitsesse. «Eden on sedasorti mängija, kes ei vaata oma äärekaitsja suunas ega mõtle, et on valmis selle mehe eest kas või elu andma. Vaadake uuesti Atletico esimest väravat – te näete, kus eksimus tehti ja miks meile see värav löödi. Tipptasemel meeskond niisuguseid vigu ei tee,» lausus Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles