Sõber: midagi peab siit seeriast näppude vahele ka jääma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja / Scanpix

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber kahetses pärast Kalev/Cramole 78:88 kaotatud poolfinaalseeria teist kohtumist küll pisut käest lastud avapoolaega, ent jäi väga rahule sellega, kuidas tema hoolealused teisel poolajal ennast mängu tagasi võitlesid.

«Ttegemist on ju praegu ikkagi ebavõrdsete võistkondadega. Teine poolaeg – selle pealt on hea edasi minna,» lausus Sõber TV6le antud intervjuus. «Et meil alguses visked mööda läksid, sellega on nii, nagu mul Madis (abitreener Putko – toim) ütleb – vibra on mõnel mehel peal. Selle eest teine poolaeg oli hea, mõned mehed panid oma visked ära – Laksa, Umbraško. Oli ka paar kuradi sellist valusat momenti, kus Moldoveanu minu meelest üle otsajoone astus, Kitsingu korv oli pahal hetkel,» loetles Sõber mängu võtmehetki.

«Aga las nii olla, et tugevam võttis oma. Pühapäeval mängime korraliku mängu, püüan nooremaid mehi mängitada ja midagi peab siit ikka näppude vahele ka jääma, see on eesmärk,» pööras Tarva juhendaja pilgu poolfinaalseeria kolmanda mängu suunas, mis peetakse taas Kalevi koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles