Süüdistus: kohtunik öelnud Tiirikule, et ära mööda löö

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõhvi Lokomotivi väravavaht Valeri Smelkov kohtumises Tammeka vastu
Jõhvi Lokomotivi väravavaht Valeri Smelkov kohtumises Tammeka vastu Foto: Rein Murakas

Jalgpalli Eesti meistriliigas pidasid eile põneva lahingu maha tabeli teise poolde kuuluvad Jõhvi Lokomotiv ja Tartu Tammeka. Jõhvi oli lähedal ajaloo esimesele võidule kõrgemas seltskonnas, kuid Kristjan Tiiriku kolmandal üleminutil realiseeritud penalti tõi tabloole 2:2 viiginumbrid. Jõhvi väravavaht Valeri Smelkov polnud väljakukohtuniku Eiko Saare tööga sugugi rahul.

«Mäng toimus väga rasketes tingimustes, kuid sellele vaatamata näitasid meeskonnad väga head mängu. Esimesel poolajal oli mäng võrdne, õnneks meil läks hea rünnak läbi ning Vitali Kutuzov viis meid juhtima. Teisel poolajal juba Tammeka domineeris platsil ning momente oli neil ka palju,» kirjeldas Smelkov Soccernet.ee-le mängu käiku.

«Me lõime teise värava, kuid see vihastas tartlasi veelgi rohkem - nad surusid meid vastu trahvikasti ning pärast esimest Tammeka väravat sekkus asjasse juba peakohtunik, kes määras sellise penalti, mida üldse polnud. Lisaks kuulsid poisid, kuidas ta mängijale, kes penalti lõi, ütles midagi sellist, et ära sa nüüd mööda löö, ning lisaks sellele lasi sooritada löögi 10,5 meetrilt, mitte 11 meetrilt.» võttis ta kohtumise lõpus juhtunu kokku.

Jõhvi hoiab kahe punktiga tabelis viimast kohta. Tammeka on kaheksa punktiga seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles