Lindpere ootab selgust ja terveneb

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere
Joel Lindpere Foto: Liis Treimann

Mõni päev tagasi Eestisse jõudnud Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere on endiselt tervisega kimpus, ent vähemalt paistab tunneli lõpus pisut valgust. «Puusavigastuse vastuseid alles ootan, näo poolest võin juba nädala pärast jooksma hakata,» rääkis Lindpere, kes paar nädalat tagasi tõsiselt vigastada sai.

Lindpere hooaeg Tšehhi kõrgliigas Ostrava Baniku ridades lõppes maikuu alguses, kui ta põrkas liigamängus vastasega kokku nii rängalt, et viidi haiglasse. Kokkupõrke tagajärjel said näos vigastada kaks luud ja närv, mille taastumine pole endiselt veel selge.

«Luud on nüüdseks paigas, aga nägu on endiselt suhteliselt tuim ja valus, kuigi olen sellega juba harjunud,» rääkis Lindpere eile. «Vigastada saanud närv ei ole endiselt taastunud. See võtab tavaliselt pool aastat aega ja kuigi üldiselt peaksid sellised asjad taastuma, siis aega võtab see ikkagi kuus kuud,» lisas Lindpere, kes võttis oma näoga seotud mured kokku nii: «Suuri muutusi ei ole võrreldes varasema seisuga olnud, aga üldiselt võib öelda, et suhteliselt okei on juba.»

Lisaks näovigastustele vaevab Lindperet ka puusavigastus, mis endiselt lahendust leidnud ei ole. «Puusa kohta alles ootan vastuseid. Jõudsin alles Eestisse ja pean kokku saama koondisearstiga, keda ma hetkel pole veel kätte saanud,» ütles Lindpere. Selgus puusavigastuse kohta peaks saabuma lähipäevil.

Kolmanda probleemina diagnoositi Eesti koondislasel ka puukborrelioos, aga see on Lindpere jaoks praegustest hädadest kõige väiksem. «Sellest ei ole ma ise midagi aru saanud: mulle öeldi, et võta kolm nädalat ravimeid – mul nädal on veel jäänud –, ja siis tuleb anda uued vereproovid. Mingit jälge ega märki sellest mul ei ole ja häirinud see mind ka pole, sest muid on kõiki mul probleeme palju rohkem siin koos praegu olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles