Tanel Soku videointervjuu: täna-homme pole vaja muret tunda

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna kapten Tanel Sokk lausus pärast 4:0 võidetud Eesti meistrivõistluste finaalseeriat, et väsimus pikast hooajast on suur, kuid meistritiitel pakub alati rõõmu.

«Esimene emotsioon on väike pingelangus – on olnud keeruline hooaeg ja hea on see hästi lõpetada. Ega ta täielikult kõike ei korva, mängijatel ja treeneritel jääb ikka väike okas hinge. Aga me oleme väikese eelarvega sats, me ei saa mehi kinni hoida ja meil pole seda valikut, et kui üks hea mees läheb ära, toome teise juurde,» sõnas mängujuht.

Sokk nentis, et nii suurt ülekaalu ta ei oodanud. «Ütlen ausalt, et mitte päris – tore üllatus. Kogu see värk kulges 90 protsendil vähemalt meie kontrolli all ja oli hea tunne platsil olla. On kuradima pikk hooaeg küll olnud! Aga mis edasi… kes see siin üldse teab. Siin pole kõik klubide enda teha, kõrgemad võimud hakkavad otsustama. Aga täna, homme, võib-olla terve nädal pole vaja suurt muret tunda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles