Müncheni Bayerni staarid on teel Manchester Unitedisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toni Kroos ja Arjen Robben
Toni Kroos ja Arjen Robben Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise ja Müncheni Bayerni keskväljamootor Toni Kroos on Inglismaa meedia andmetel lähiajal liitumas Manchester Unitediga. Samas ei pruugi ta jääda viimaseks Bayerni mängumeheks, kes tee Inglismaale ette võtab.

Daily Mail kirjutab, et Kroosi tehing lepiti kokku juba ajal, kui ManU eesotsas oli David Moyes. Kroos sobib omakorda ka uue lootsi Louis van Gaali plaanidesse ning hollandlane andis tehingule rohelise tule. Kroosi täht hakkas särama just ajal, kui van Gaal oli Bayerni peatreener ning sakslane mängiks hea meelega taas endise juhendaja käe all. ManU peaks Kroosi eest välja käima vähemalt 20 miljonit naela.

Sarnane tulevik võib oodata ka Arjen Robbenit, kes on van Gaali käe all mänginud nii koondises kui ka Bayernis. Robbeni sõlmis Müncheniga äsja küll kolmeaastase lepingu, kuid siiski viivad spekulatsioonid ta juba sellel suvel Manchesteri.

Lisaks on Unitediga liitumas Southamptoni äärekaitsja Luke Shaw, kelle eest käiakse välja 27 miljonit naela. Keskkaitset soovib van Gaal tugevdada Dortmundi tugitala Mats Hummelsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles