Marko Kristali videointervjuu: ajasime Andres Operi hullumeelsesse vormi!

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Andres Operi ajasime nii vormi, et vaadake esmaspäeval – see on hullumeelne!» lõõpis Levadia jalgpallimeeskonna peatreener Marko Kristal, kui tal paluti iseloomustada Eesti koondise ründetähe hetkevormi. Oper on enne esmaspäevast lahkumismängu Gibraltari vastu treeninud just koos Levadia mängijatega.

Tänast kohtumist Nõmme Kaljuga silmas pidades kiitis Kristal aga oma hoolealuste võitlustahet. «Mängiti kastis käega ja oli pennal, see otsustaski selle mängu, ega seal muud polnud. Esimesel poolajal olime veidi pehmed, aga teisel poolajal hakkasime mehiselt mängima. Ja mis seal vahet on, kuidas sa selle värava lööd – kas pendlast, nurgalöögist või loeb kohtunik audist, värav on värav,­» lausus Kristal.

Levadia peatreener lisas, et on lõppeva nädala ja saadud nelja punktiga – teisipäeval viigistati Floraga, täna võideti Kaljut – üldjoontes rahul. «Peab olema, rohkem punkte ei anta ju! Loomulikult Flora mängust jääb kripeldama, et seal ei suutnud otsustavat sammu teha, aga mis sa ikka seal taga nutad,­­» sõnas ta.

Kristal jäi heatujuliseks ka küsimuse peale, mida ta arvab meistriliiga põnevast tabeliseisust – kolme esimest meeskonda lahutab vaid kolm punkti. «No teil on huvitav siis ju! Meil võiks rahulikum olla,» muigas ta ajakirjanikele otsa vaadates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles