Atletico algkoosseis maksis poole vähem kui Gareth Bale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Atletico Madridi meeskond tõestas sellel hooajal, et jalgpallis ei loe ainult suured rahahunnikud. Meistrite liiga finaalis südi etteaste pakkunud ja võidule väga lähedal olnud meeskonna eilne algkoosseis maksis kokku 41 miljonit eurot, mis on umbes poole vähem, kui nende finaalivastane Real käis möödunud suvel välja Gareth Bale’i eest.

Atletico kõige kallim mängija oli täna 13 miljonit maksnud Raul Garcia. Felipe Luis maksis 10 miljonit ning Diego Godin 8 miljonit eurot. Ülejäänud mehed juba tunduvalt vähem. Samas sai ligi 100 miljonit maksnud Bale oma nimele vastase lõplikult murdnud 2:1 juhtvärava ning Real ilmselt kulutatud summat taga nutma ei hakka.

Lõpuks võitis loomulikult parem võistkond , kuid Atletico tõestas selgelt, et tunduvalt väiksemate vahenditega on võimalik tippe vallutada. Võitsid nad ju sellel hooajal Barcelona ja Reali ees Hispaania meistritiitli.

Meistrite liiga finaalis käis Reali jõud Atleticost üle numbritega 4:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles