Karol Metsa videointervjuu: annan parima, et poolkaitsjana treeneri usaldust võita

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondises Gibraltari vastu taas poolkaitses mänginud Karol Mets, kes koduklubi FC Floras tegutseb keskkaitsjana, jäi oma tänase mänguga rahule ning on valmis edaspidigi end sel positsioonil koondise peatreenerile Magnus Pehrssonile tõestama.

«Kindlasti on see uus ja huvitav kogemus, täna tuli natuke paremini välja, sest teadsin paremini, mida minult oodatakse. Kodupublik ja koduseinad andsid ka kindlust juurde,» kommenteeris Mets oma esitust Gibraltari vastu.

«Eks aeg näitab, kuidas mulle hakkab poolkaitses mängimine sobima – siis saab ka teha pikemaid järeldusi,» lisas Mets, kes Flora peatreeneri Norbert Hurda jutule enda sõnul siiski veel palvega end poolkaitseliini nihutada ei lähe. Pehrsson on aga Metsa kinnitusel andnud talle soovituse keskenduda poolkaitsja, mitte keskkaitsja või universaali rollile. «Ta tahab näha, mida ma suudan sellel positsioonil koondisele juurde anda. Eks ma annan endast parima, et tema usaldust võita.»

Mets nõustus hinnanguga, et Konstantin Vassiljevi platsilt lahkumise järel muutus Eesti mäng nüriks ja kontroll keskvälja üle kadus. «Umbes viis kuni kümme minutit ei saanud me oma mängu üldse käima ja see päädis ka vastase väravaga. Pärast seda toibusime ja kogusime jõudu, aga loovus kadus mõneks hetkeks mängust ära,» märkis ta.

Mets kinnitas, et kehvapoolne tulemus Eesti koondislastel pead kauaks norgu ei võtnud. «Treener palus meil säilitada positiivset nooti – tegu on ikkagi sõprusmängudega ja siin me harjutame,» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles