Skandaalne Uruguay kohtunik on ka varem rängalt eksinud

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Eilsel skandaalsel kohtumisel Inglismaa ja Saksamaa vahel inglaste 2:2 värava lugemata jätnud Uruguay kohtunik Jorge Larrionda on ka varem ränki eksimusi teinud.

Samal jalgpalli MM-finaalturniiril jättis uruguailane mitmete jalgpalliekspertide arvates Serbia ja Austraalia kohtumisel serblastele penalti andmata. Sellele vaatamata otsustas FIFA ta panna eilset põnevuskohtumist vilistama.

2006. aastal jättis Larrionda jalgpalli MMi kvalifikatsiooniturniiril lugemata brasiillase Adriano tabamuse Kolumbia vastu, mis ka toona lendas lati põrkest väravasse.

Neli aastat enne seda sai ta rahvusvaheliselt alaliidult FIFA oma varasemate eksimuste eest poole aasta pikkuse vilistamiskeelu.

Eilses Inglismaa-Saksamaa mängus lendas Frank Lampardi kauglöögist pall latti ja sealt üle väravajoone, kuid kohtunikud seda ei lugenud. Värav oleks mängu viigistanud 2:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles