Koos Inglismaa varumeestega treeninud Rooney ründas ajakirjanikke

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Wayne Rooney vihastas Briti pressi väidete peale, et ta treenis enne MMi teist kohtumist koos Inglismaa varumeestega, mis viitaks justkui sellele, et mängus Uruguayga ta enam algkoosseisu ei kuulu.

Rooney tegi eile pärast tavatreeningut lisaks veel löögitreeningu, mille kohta mõned Inglismaa ajalehed kirjutasid, et see oli ajendatud meeleheitlikust soovist peatreenerile Roy Hodgsonile oma väärtust tõestada. «Vahel paneb imestama, mida ajakirjanikud õigupoolest tahavad,» kirjutas Rooney oma Facebooki-küljel avaldatud postituses. «Ütlesin algusest peale, et tahan MMiks maksimaalselt valmis olla. Seetõttu treenisin ka eraviisiliselt juba nädal enne seda, kui meeskond kogunes. Täpselt sama oli eilsega – tegin lisatrenni, sest tahtsin seda teha,» pahandas Rooney.

Manchester Unitedi ründetäht pole oma karjääri jooksul seni MM-finaalturniiril väravat löönud. Laupäevases 1:2 kaotusmängus Itaalia vastu oli tal suurepärane võimalus seis viigistada, kuid Rooney saatis palli healt positsioonilt napilt väravast mööda. Ehkki ta andis söödu inglaste ainsale tabamusele, kritiseeris Inglismaa avalikkus teda oodatust kehvema panus eest ning pakkus, et talle mitte kõige paremini sobival äärepoolkaitsja positsioonil mängimise asemel peaks Rooney kohtumises Uruguay vastu pingile jääma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles