Suarezist võib saada uus maailma kalleim jalgpallur

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez
Luis Suarez Foto: SCANPIX

Uruguay koondise ja Liverpooli jalgpalliklubi ründeäss Luis Suarez tegi Inglismaa kõrgliigas fantastilise hooaja ning jätkab häid esitusi ka MMil. Eilses võidumängus Inglismaa üle lõi Suarez oma meeskonna mõlemad väravad ja tõi koondisele väga vajalikud kolm punkti. Seepeale hakkas Hispaania meedias levima info, nagu oleks Suarez lähedal liitumisele Barcelonaga. Varem on ründaja vastu enim huvi tundunud aga hoopis Madridi Real.

El Mundo Deportivo kirjutab, et Suarezi ja Barcelona vahelised läbirääkimised on jõudnud juba otsustavasse faasi ning Kataloonia suurklubi on valmis maksma Liverpoolile 65 miljonit eurot, mis on väidetavalt mehe lepingus väljaostu klausliks. Ajaleht väidab, et Barcelona on Suarezi võtnud oma selle suve projektiks, nagu aasta eest toodi meeskonda brasiillane Neymar. Koos Lionel Messi, Neymari ja Suareziga oleks Barcelonal ilmselt üks maailma parimaid ründeliine.

Selline stsenaarium ei sobiks aga mingil juhul Realile, kes on juba pikalt olnud Suarezi teenetest huvitatud. Ilmselt võib Real üle lüüa ükskõik millise Barcelona pakkumise ning sellises hinnarallis võib uruguaylasest saada ka maailma kõigi aegade kalleim jalgpallur. Reali imelise ründekolmiku moodustaks sellise ülemineku korral aga Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja Suarez.

Kui Suarez suudab MMil samasuguse hooga jätkata, siis tema väärtus üha kasvab. Samas on mängija ise kinnitanud, et on Liverpoolis õnnelik ning lahkumisele hetkel ei mõtle. Samas on ajalugu tõestanud, et Reali ja Barcelona pakkumistele on tippjalgpalluritel väga raske ära öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles