Kohtuotsust ootav Northug on väge täis: võidan MMilt kulla!

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: SCANPIX

Mai alguses purjus peaga autoga raske avarii teinud Norra suusaäss Petter Northug andis konkurentidele tõelise tormihoiatuse, kui lubas sotsiaalmeedia vahendusel Faluni MMilt kuldmedali võita.

Paljude jaoks on olnud suur küsimärk, kuidas Northug oma elu suurimast madalseisust välja tuleb. Paistab, et mees on ise endas kindel ning tahab jätkata harjumuspäraseks saanud medalite võitmist. «Tere kõigile! Petter Northug on tagasi ja ma treenin nagu koletis. Ja see on fakt. Mu eesmärgiks on Faluni MM ning luban, et võidan sealt ka kuldmedali. Ma armastan Rootsit!» kirjutas Northug Instagrami pildi allkirjaks. Mõni aeg hiljem otsustas ta antud pildi siiski eemaldada.

Hetkel pole veel teada, millise karistuse Norra kohus Northugile määrab. Mõnedel andmetel võib teda oodata ka reaalne vangistus. Faluni MM algab järgmise aasta 18. veebruaril

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles