Dunga võttis kaotusesüü enda peale

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Dunga tunnistas, et tal on meeskonna juhendajana vastutav roll ning ta peab ametist lahkuma, suutmata põhieesmärki MM-tiiltlit saavutada.

Mõneti üllatuslikult langes reede õhtul MM-ilt välja viiekordne ala valitseja Brasiilia, kes jäi 1:2 alla südikalt mänginud Hollandile.

«Kahtlemata oleme me väga õnnetud. Töötasime parema resultaadi nimel, kuid teadsime, et sellest tuleb raske kohtumine. Mängisime avapoolaja väga hästi, kuid teisel poolajal läks asi hullemaks,» rääkis Brasiilia peatreener.

«10 mehega väljakul on väga raske mängida. Juhendaja on siin vastutav ning kõik otsused, mis ma langetasin, olid Selecao heaolu nimel,» jätkas 46-aastane Dunga.

Dunga ei süüdista kaotuses Melot, sest ka teised mängjad on eelnevalt punaseid kaarte saanud - sellegipoolest on suudetud võita. Ametist lahkub mees lepingu lõppemise tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles