Peatreenerit solvanud Boateng visati Ghana koondisest välja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin-Prince Boateng treeningul.
Kevin-Prince Boateng treeningul. Foto: SCANPIX

Ghana jalgpallikoondise täht Kevin-Prince Boateng ja Sulley Muntari saadeti MM-turniirilt koju, sest läksid peatreeneriga tülli, vahendab BBC Sport.

Ghana alaliidu ametlikus teadaandes seisis, et Boateng kasutas teisipävasel treeningul peatreener Kwesi Appiahi suhtes ebatsensuurseid väljendeid. Muntari olevat aga sattunud füüsilisse konflikti ühe alaliidu töötajaga.

Boateng sõnas Saksamaa meediale, et tema pole peatreeneri suhtes solvavalt käitunud. «Naljatasime Sulley Muntariga trennis, kui peatreener treeningu katkestas ja meid riietusruumi saatis,» sõnas Boateng Sport –Bildile. «Hiljem läksin treeneri juurde ja küsisin, mis tal minu vastu on, ent tema hakkas mind solvama. Ma pole peatreenerit solvanud, ent sõidan nüüd koju ja soovin koondisele edu.»

Ghana kohtub täna MMil Portugaliga. Ghana on G-alagrupis kahe kohtumisega teeninud seni ühe punkti, kuid vaatamata sellele on neil säilinud mõningased lootused kaheksandikfinaali pääsemise osas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles