Liider Tänak: sõitsime nii vaikselt kui oskasime

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel nädalal peetava Poola MM-rallil sõideti täna testikatse ja kolm kiiruskatset. Rallil teevad WRC2 arvestuses kaasa ka Ott Tänak, Martin Kangur ja Karl Kruuda. Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas kihutab Sander Pärn.
Sellel nädalal peetava Poola MM-rallil sõideti täna testikatse ja kolm kiiruskatset. Rallil teevad WRC2 arvestuses kaasa ka Ott Tänak, Martin Kangur ja Karl Kruuda. Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas kihutab Sander Pärn. Foto: Timo Anis

Poola MM-rallil avapäeva järel WRC2 klassis liidrikohta hoidev Ott Tänak tunnistas, et sõitis kolmel seni läbitud kiiruskatsel nii vaikselt kui oskas. «Enne võistlust loeti meile päris kurjad sõnad peale ja seepärast võtsime asja nii rahulikult kui suutsime,» sõnas ta Postimehele.

 

Ralli avapäeval sõidetud kolme kiiruskatse järel juhib D-Macki tiimi Fordiga sõitev Tänak oma soomlasest meeskonnakaaslase Jari Ketomaa ees 4,9 sekundiga.

«Rahulikult sõitmine polegi nii lihtne, kui võiks arvata,» nentis Tänak, kes võitis oma klassis kaks esimest kiiruskatset. «Hea sõidurütmi leidmine on keeruline – esimesel kiiruskatsel oli veel enamvähem, kuid teisel kiiruskatsel ei saanud kuidagi õiget rütmi kätte. Õnneks tulime esimesest päevast elusana läbi ja homme jätkame veel harjutamist.»

Tänaku sõnul oli avapäeva eesmärgiks püsida Ketomaa lähedal ja sellega saadi hästi hakkama, mõlemad mehed sõitsid sisuliselt samas tempos. «Meeskonna jaoks on tiimipunktid väga olulised ja seepärast ei hakka me omavahel võitlema,» märkis Tänak.

Poola MM-ralli jätkub reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles