Venno tulevik on alles lahtine, kuid muretu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Liis Treimann

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno (24) ei tea veel, kus ta eeloleval hooajal mängima hakkab. Aastane leping Venemaa superliiga klubi Permi Prikamjega sai kevadel otsa ja ühegi tähtmängijata, kuid sitkelt võidelnud Prikamje vältis väljalangemist ja üleminekuturniiri, lõpetades 16 meeskonna konkurentsis kümnendana.

«Mulle öeldi, et klubi juhid jäid minuga rahule. Nad tahtsid teada, kuidas esmakordne koostöö võõrmängijaga klapib, aga ressursse lepingu pikendamiseks ei jätkunud,» selgitas Venno volley.ee portaalile.

Rahalistes raskustes olid möödunud hooajal ka nimekad klubid, näiteks ukrainlaste Harkovi Lokomotiiv astus kõrvale poliitilistel põhjustel. Permi meeskond jäi oma mängijatele võlgu juba hooja algfaasis.

Venno ei ole veel mõelnud, mis edasi saab. Tema eest mõtleb ja otsib praegu agent. «Aega on,» võtab ta asja rahulikult, «ka möödunud aastal sai otsus üsna hilja tehtud.» Suvel mängib ta rannas ja külastab jõusaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles