Suareze jalgpallikeeld muutus veidi leebemaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgio Chiellini (vasakul) ja Luis Suarez
Giorgio Chiellini (vasakul) ja Luis Suarez Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise ja Liverpooli ründaja Luis Suarez tohib nelja kuu pikkuse mängukeelu ajal siiski meeskonnaga treenida.

FIFA määras Suarezele pika mängukeelu, kuna viimane hammustas MMi alagrupimängus Itaalia vastu Giorgio Chiellinit. Kui esialgu teatati, et Suarez sai täieliku jalgpalliga tegelemise keelu, siis nüüd muutus karistus veidi leebemaks.

«Sellist võimalust ei saa mängijalt ära võtta,» kinnitas FIFA distsiplinaarkomitee esimees Claudio Sulser, et Liverpooli treeningutel saab Suarez siiski osaleda. Seda muidugi jhul, kui ta üldse Liverpooli juurde tagasi jõuab, sest mees on lähedal Barcelonaga liitumisele. Mängija üleminekut teise meeskonda antud karistus ei sega.

Lisaks teatas Sulser, et juhtum ei ole saanud veel lõplikku lahendit, sest Uruguay jalgpalliliit on FIFA otsuse edasi kaevanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles