Barcelona maksab mängukeelu all oleva Suareze eest ligi 100 miljonit eurot

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez
Luis Suarez Foto: SCANPIX

Täna hommikul teatas Hispaania raadiojaam Cadena Ser, et Barcelona ja Liverpooli jalgpalliklubid on leppinud kokku Luis Suareze üleminekuhinna. Väidetavalt peab Kataloonia suurklubi Uruguay koondise ründaja eest välja käima koguni 90 miljonit eurot.

Suareze hind on võrreldav summaga, mille Madridi Real on maksanud Gareth Bale’i ja Cristiano Ronaldo eest. Olukorrale lisab aga vürtsi uruguaylase oktoobrini kestev mängukeeld, mille ta teenis Itaalia koondise kaitsja Giorgio Chiellini hammustamise eest. Kui esialgu arvati, et see tegutsemine viib Suareze hinna tunduvalt madalamale, siis käimasolevad klubidevahelised läbirääkimised on tõestanud vastupidist.

Raadio andmetel kohtusid Liverpooli ja Barcelona esindajad Londonis ning jõudsid kõikides olulistes punktides ka kokkuleppele. Lisaks kinnitas rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA, et Suareze jalgpalliga tegutsemise keeld ei hõlma üleminekuid ning ta võib selle aja jooksul ka oma kodumeeskonnaga treenida.

Briti väljaanne Daily Mail kirjutas, et ametlikult annavad klubid üleminekust teada 48 tunni jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles