Eesti meistrivõistlustel tennises selgusid meeste üksikmängu poolfinalistid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Igor Pissarev/tennis.ee

Eesti tennisemeistrivõistlustel selgusid täna meeste üksikmängu poolfinalistid. Ükski veerandfinaal seekord üle kahe seti ei kestnud ning Vladimir Ivanov, Kenneth Raisma, Kert Kilumets ja Jaan Kononov teenisid veenvad võidud.

Ainsa noorteklassi mängijana poolfinaali jõudnud Raisma juhtis kaks päeva pikki heitlusi pidanud Morten Ritslaidi vastu 6:3, 4:1, siis vastane loobus käevalu tõttu. Siiski jätkas Ritslaid pärastlõunal mängimist paairismängudes. Raisma oli alistanud Ritslaidi ka märtsis Eesti karikavõistluste finaalis.

«Seekord tuli võit kergemalt, eks mulle sobivad ka välisväljakud paremini. Tundus, et ka tuuline ilm tuli mulle kasuks, sain paremini tingimustega hakkama,» nentis Raisma.

Samal ajal alistas Ivanov Taavi Annuse 6:3, 6:0 ning tuli ka ise järgmise vastase kohtumise lõppu vaatama. Ivanov, kes on kahel aastal meistritiitli üsna kindlalt teeninud, on korra varem Raismaga kohtunud – ta võitis novembris GP-turniiri finaalis Raismat 6:0, 6:4.

«Liival tuleb teistsugune mäng,» uskus Ivanov. «Kindlasti tuleb tema võitmiseks rohkem tööd teha kui eelmiste vastaste puhul. Tegime Kennethiga trenni enne Davis Cupi matši ja kui setti mängisime, oli üpris tasavägine. Lisaks sobib liivaväljak talle paremini. Tuleb maksimaalselt keskenduda ja ennast motiveerida.»

Raisma üritab Ivanovi vastu endast parimat anda. «Mingi taktika leidub mul ka tema vastu, ent kui ta mängib oma parimal tasemel, läheb raskeks. Kindlasti on tema favoriit,» ütles Raisma.

Kononov alistas veerandfinaalis teisena asetatud Anton Pavlovi 6:2, 6:3, Kert Kilumets alistas Hendrik Lutteri 6:3, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles