Rahanappus sundis Rally Estonia korraldajaid linnakatsest loobuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava
Urmo Aava Foto: Liis Treimann

Rally Estonia algselt reedeks, 16. juuliks planeeritud Valga-Valka linnakatse asendatakse kruusakatsega Valga maakonnas.

Siiski ei jää Valga elanikel ralliautod nägemata, kui võistlusmasinad peale ralli esimest katset Valga kultuurimaja eest läbi tulevad ja sõitjad seal intervjuusid annavad.

Sealt edasi minnakse järgmisele katsele. Ralli direktor Urmo Aava: «Võtsime otsuse Valga linnakatse asendamise osas kruusakatsega vastu raske südamega. Selle põhjuseks on suur turvarisk. Linnakatse turvamine on ralli eelarves suur kuluartikkel ja pingelise eelarve juures ei leidnud me kahjuks võimalust linnakatset korraldada. Samas asendasime linnakatse ühe kruusakatsega, misläbi kogu ralli distants pikeneb.»

Rally Estonia sõidetakse Lõuna-Eesti teedel 16.-18. juulil, tegu on Eesti autoralli meistrivõistluste kolmanda etapiga ja tänavusel ainsa võistlusega, mis on kantud Rahvusvahelise Autoliidu kalendrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles