Igor Prins: mängulõpu organiseerimatus ja kaos teevad murelikuks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins. Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Euroopa liiga esimeses kvalifikatsiooniringis Islandi klubi Reykjaviki Framiga 2:2 viiki mänginud ja koondskooriga 3:2 edasi pääsenud Nõmme Kalju peatreener Igor Prins oli pärast mängu murelik.

«Halle juukseid tuleb kogu aeg, aga see mäng oli natuke erilisem. Viimased 30 minutit tekitasid palju muret, arvestades seda, et meie järgmine vastane on kordades ja kordades tugevam,» nentis Kalju peatreener Igor Prins. «Viimase pooltunni organiseerimatus ja kaos teeb murelikuks. Teada oli, et vastane mängib hästi standardolukordi ja kaks väravat sealt ka tuli. Me ei saanud hakkama pikkade pallidega, täielik deja vu eelmise aastaga, kus lasime neist olukordadest endale palju väravaid lüüa,» kirus ta.

«Tean neist vaid nii palju, et neil pole hooaeg alanud ja nad tulevad mängima treeninglaagri pealt. Igasuguseid üllatusi võib juhtuda, meie ise peame püüdma jalgpalli mängida – see, mida tegime viimased 30 minutit, ei ole see, mida tahtsime näha!» sõnas Prins.

Tänase mängu avavärava lõi Kaljusse naasnud Felipe Nunes, kes kuulus esmakordselt esindusmeeskonna algkoosseisu. «Selge see, et ta liitus meiega alles enne jaanipäeva ja selge, et kolmenädalane ettevalmistus ei ole piisav. Felipe on suhteliselt originaalne mängija, kes võib mängida nii keskel kui äärel. Oleme ausad, viimastes mängudes oleme Tarmo Neemelost puudust tundnud,» tõdes Prins vigastatud ründajale viidates. Ka Nunes vigastas seejuures teisel poolajal säärelihast ja pidi platsilt lahkuma.

Kuna esmaspäevases liigakohtumises Infonetiga tegi hüppeliigesele viga äärekaitsja Tihhon Šišov, pidi tema kohta täitma poolkaitsja Reginald. «Ega talle ei meeldi seal mängida, aga ta ütles, et kui vaja, läheb ja teeb ära,» lausus Prins. «Ta on oma kasvu kohta hea kõrgete pallide eest võitleja ja oma tööga sai ta täna hakkama,» kiitis ta noort prantslast.

Järgmise vastase Poznani Lechiga Prins enda sõnul veel tutvunud ei ole.«Tean neist vaid nii palju, et neil pole hooaeg alanud ja nad tulevad mängima treeninglaagri pealt. Igasuguseid üllatusi võib juhtuda, meie ise peame püüdma jalgpalli mängida – see, mida tegime viimased 30 minutit, ei ole see, mida tahtsime näha!» sõnas Prins.

«Lechi vastu läheme selles mõttes kerge südamega, et tänane mäng tuleb ära unustada,» märkis Prins. «Nagu täna nägime, siis kõik asjad meil ei toimi, aga tuleb rahulikult oma mängu mängima minna – nii rahulikult kui see üldse võimalik on, sest meil on juulis neli esmaspäeva ja neli neljapäeva kõik mängudega täidetud. Aga peame hakkama saama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles