Löw: Saksamaa domineerib jalgpallis veel aastaid

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw.
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise peatreeneri Joachim Löw’i sõnul suudab Saksamaa täna ajalugu teha ja tõusta esimeseks Euroopa koondiseks, kes on suutnud Lõuna-Ameerika pinnal jalgpalli MM-i võita.

«Meie koondises on mängijad, kes mängivad hetkel tipptasemel ja samuti on meil ka palju noori mängijaid,» rääkis Löw. «Meie meeskonnas on fantastilise tulevikuga mehi, näiteks Gündogan, Reus, Özil, Schürrle, Müller, kes mängivad veel palju aastaid,» lisas ta. Löwi sõnul aitavad just need mehed ja noored tulevikulootused Saksamaa koondisel veel mitmeid aastaid tipus püsida.

«Ma usun, et meie meeskond on küpseks saanud. Viimaste kuude jooksul oleme tõestanud kõigile, kui hästi me mängida oskame,» nentis Saksamaa peatreener.

Löw’i jutu järgi jätkub Saksamaa domineerimine jalgpallis  pärast turniiri veel mitmeid aastaid.

Saksamaa peatreeneri jutu järgi ei karda nende meeskond tänases finaalis Argentina ja Messiga silmitsi seista. «See meeskond pole ainult Messi. Kui me nii arvaksime, siis teeksime vea. Argentinal on ka Di Maria, Agüero ja Higuain,» rääkis Löw.

Löw’i sõnul on Argentina meeskond tänavusel turniiril näidanud väga häid oskusi. «Nende kaitse on nelja viimase aastaga väga palju paranenud,» ütles ta.

«Ma usun, et tänane finaal on väga kaasahaarav, sest vastamisi on kaks samasuguse tasemega meeskonda,» nentis Löw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles