Mourinho: Van Gaal on parim treener MM-il

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreeneri Jose Mourinho sõnul on Hollandi peatreener Louis van Gaal tänavuse jalgpalli MM-i parim treener.

«Vahid Halilhodzic, Miguel Herrera, Jorge Sampaoli, Jorge Luis Pinto, Jürgen Klinsmann, Jose Pekerman - nad kõik olid fantastilised,» nentis Mourinho. «Kui ma pean aga valima ühe mehe, siis ma valin Louis van Gaali, kes tegi oma meeskonnaga suurepärast tööd,» lisas ta.

Parima noore jalgpalluri auhinna annaks Mourinho Paul Pogbale. «Ma valiksin Pogba, sest ta näitas end jalgpalli MM-il heast küljest, vaatamata sellele, et Prantsusmaa ei jõudnud nelja parima sekka,» sõnas Chelsea peatreener. «Ma usun, et ta tõestas, et ta on järgmisel jalgpalli MM-il väga hea mängija,» nentis Mourinho.

Uuel hooajal Manchester United’i jalgpalliklubi juhendav van Gaal juhtis Hollandi koondise täiseduga läbi jalgpalli MM-i.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles