MMi finaali kohtunik kohendas kohtumise ajal soengut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicola Rizzoli
Nicola Rizzoli Foto: SCANPIX

Eile toimus Brasiilias Rio de Janeiros Maracanã staadionil jalgpalli MMi finaal, kus kohtusid Saksamaa ja Argentina.

Saksamaa koondis alistas Argentina koondise 1:0 ja sai maailmameistriks, edastab Daily Mail.

MMi finaali vilistas Itaalia kohtunik Nicola Rizzoli, kes tundis esimesel poolajal, et ta soeng vajab kohendamist.

Rizzolit ei peetud  just parimaks valikuks MMi finaali vilistama, sest väidetavalt oli ta Argentina kapteni Lionel Messi soosija.

Kui MMi finaalmatš oli kestnud kuus minutit, nägi igapäevaselt arhitektina töötav jalgpallikohtunik end suurelt ekraanilt. Talle tundus, et soeng on segamini ning kuna mäng seisis, siis oli tal võimalus soengut siluda.

Internetikommentaatorid ilkusid hiljem, et kes ei tahaks miljonite vaatajate ees kena välja näha.

Belgia koondise mänedžer Marc Wilmots kritiseeris Nicola Rizzolit.

«Ma ei taha olla vinguja, kuid panin tähele, et see kohtunik ei märganud Argentina mängijate tehtud vigu. Iga kord, kui Lionel Messiga midagi juhtus, anti talle vabalöök. Messi tegi neli viga, kuid talle kollast kaarti ei näidatud. Meie tegime ühe vea ja kohe oli kollane kaart,» lausus Wilmots.

Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) jalgpallikohtunike juht Massimo Busacca sõnas, et ta ei pööra Wilmotsi sõnadele tähelepanu ning Rizzoli valiti finaali vilistama ta oskuste tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles