Kangert lõpetas peagrupis, Nibali jätkab liidrina

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali
Vincenzo Nibali Foto: SCANPIX

Tour de France’i 185,5 km pikkuse 12. etapi võitis Katjuša meeskonna norralasest rattur Alexander Kristoff. Grupifinišis edestas ta napilt Peter Saganit (Cannondale) ja Arnaud Demare’i (fdj.fr). Leedukas Ramunas Navardauskas (Garmin-Sharp) ületas lõpujoone viiendana.

Tuuri üldliidrina jätkab Astana meeskonna esisõitja Vincenzo Nibali lõpetas peagrupis 25. kohal. Tema tiimikaaslane Tanel Kangert sai samuti kirja võitjaga sama aja ning protokolli märgiti 47. koht. Rein Taaramäe (Cofidis) lõpetas tänase etapi peagrupist rohkem kui seitse minutit hiljem ja sai 146. koha.

Üldarvestuses on Nibali edu teisel kohal sõitva RIchie Porte (Sky) ees ligi kaks ja pool minutit. Kangert kaotab Nibalile veidi üle veerand tunni ning on 26. kohal. Taaramäe kaotus on juba ligi kaks tundi ning tema hoiab üldarvestuses 124. positsiooni. Touri jätkab 177 meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles