Kaarel Alupere sai aerutamise MMil viienda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Alupere valmistumas MMi finaali stardiks. Lõpuks võitles olümpialootus välja kõrge viienda koha.
Kaarel Alupere valmistumas MMi finaali stardiks. Lõpuks võitles olümpialootus välja kõrge viienda koha. Foto: Eesti Aerutamise Föderatsioon

Lõuna-Ungaris Szegedi linnas toimuval aerutamise MMil tegi suurepärase sõidu alla 23-aastaste meeste seas võistlev Kaarel Alupere, kes saavutas ühesüstal viienda koha 1000 m pikkusel distantsil.

Juba eelsõidus ja poolfinaalis näitas nädal tagasi 21-aastaseks saanud tulevikulootus head minekut ja sai juurde vajalikku kindlust ning tegi finaalis korraliku esituse. Väga hea stardi saanud Alupere oli 250 m tähise juures neljas. Järgmisel kahel veerandil andis ta küll veidi tagasi ning taandus seitsmendaks. Korraliku lõpuga kerkis meie olümpialootus siiski tublile viiendale kohale.

«Algus oli ehk natuke liiga raju, suutsin siiski distantsi keskel ära taastuda ja tänu heale lõpule surusin end viiendaks. Olen väga rahul. Sain nii vajalikku enesekindlust ja nüüd on hea koos Tarmo Tootsiga valmistuda selle hooaja kõige tähtsamaks võistluseks ehk suureks MMiks, mis toimub 7.-10. augustil Moskvas.» rääkis Alupere.

Szegedi finaali tase oli kõrge – kulla saanud ungarlane Bence Dombvari oli aasta tagasi meeste klassis MMil selle distantsi pronks ja tänavu on ta võitnud ka ühe MK-etapi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles