Mitme probleemiga maadelnud Tänak: katse alguses sõitsime kivile otsa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Ott Tänak tõusis Soome MM-rallil teise kiiruskatsega WRC2 klassi liidriks, kuid 23,44 km pikkusel kolmandal katsel tabas eestlast mitu probleemi ja ta kaotas klassi parimat aega näidanud Jari Ketomaale tervelt neli minutit.

«Katse algul sõitsime kivile otsa ja roolivõimendus lõpetas töötamise. Sõitsime edasi, keset katset saime aru, et meil on lisaks ka rehv puruks. Jäime seisma ja vahetasime rehvi, õnneks hakkas pärast seda ka roolivõim taas tööle,» lausus Tänak WRC.com’i ralliraadiole.

Soome MM-ralli teed on äsjasest vihmast pehmeks muutunud ja tagapool startivad WRC2 autod peavad sõitma sügavates roobastes. Lisaks sõideti Lankamaa katset täna juba teist korda. Seetõttu kaotas kolmandal katsel aega ka näiteks Yazid Al Rajhi, ukrainlane Valeri Gorban ja teelt välja sõitnud soomlane Jarkko Nikara olid aga sunnitud katkestama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles