Nasri mõtleb koondisekarjääri lõpetamisele

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa koondislane ja Manchester City ründav poolkaitsja Samir Nasri.
Prantsusmaa koondislane ja Manchester City ründav poolkaitsja Samir Nasri. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondislane ja Manchester City ründav poolkaitsja Samir Nasri teatas, et ta ilmselt lõpetab koondisekarjääri.

Prantsusmaa jalgpallikoondise peatreener Didier Deschamps jättis Nasri tänavusel jalgpalli MMil põhikoondisest välja. See asjaolu võis aga anda lükke Nasri otsusele, et tal on aeg Prantsusmaa koondisega lõpparve teha.

«Ma olen oma otsuse langetanud. Ma tegin selle juba tükk aega tagasi, kuid ma teatan sellest, kui aeg on õige,» rääkis Nasri. «Ma ei võitnud koondisega midagi. Seetõttu on seda otsust ka lihtsam teha. Kui sa mängid suure klubi ridades, siis on seda otsust ka kergem langetada,» lisas ta.

«Koondisekarjäärist loobumine pole selline asi, mida sa Twitteris teatad. Ma pean maha istuma ja intervjuu andma ja siis seda ütlema. Ma teen seda siis, kui aeg on õige,» rääkis Nasri.

Nasri oli 19-aastane kui ta 2007. aastal Prantsusmaa koondises oma debüüdi tegi. Selle aja jooksul on ta löönud koondise eest viis väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles