Kristal: oleme tänavu paar mängu kaotanud, oleksin tahtnud teisiti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kristal
Marko Kristal Foto: Mihkel Maripuu

FC Levadia alistas täna Eesti jalgpallimeistrivõistlustel 1:0 Nõmme Kalju ja tõusis tabelis 51 punktiga teiseks. Tabeliliider FC Florast jäädakse praegu maha kolme silmaga. Levadia juhendaja Marko Kristali sõnul ootas ta hooaja alguses praeguseks ajaks paremat tabeliseisu.

«Oleme tänavu paar mängu kaotanud, oleksin tahtnud teisiti,» tunnistas Kristal. «Täna oli kaks võrdset meeskonda. Meil oli tabeliseisu arvestades vaja tulemust. Meeskond tegi kõvasti tööd ja suutis lõpus survele vastu seista.»

Levadia poolel jooksis tänavu Eesti meistrivõistlustel esmakordselt algkoosseisus väljakule poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev, kes on taastunud pikast vigastuspausist.

«Mind üllatas, et ta täna lõpuni vastu pidas,» kiitis Kristal algusest lõpuni kaasa mänginud Dmitrijevit. «Ta on kogenud sõjaratsu, kellest on meile palju abi.»

Samas avaldas Kristal lootust, et peagi saab väljakul näha ka Dmitri Kruglovi, kes on samuti vigastusest paranemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles