Djokovic langes Cincinnatis konkurentsist, Federer veerandfinaalis

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic pärast kaotust Tommy Robredole.
Novak Djokovic pärast kaotust Tommy Robredole. Foto: SCANPIX

Meeste tennisemaailma esireket Novak Djokovic pidi Cincinnatis toimunud Western & Southern Openi tenniseturniiril kaheksandikfinaalis hispaanlase Tommy Robredo (ATP 20.) 6(7):7 ja 5:7 paremust tunnistama. Meeste tennisemaailma kolmas reket Roger Federer alistas aga kaheksandikfinaalis prantslase Gael Monfilsi (ATP 23.) kolmes setis 6:4, 4:6 ja 6:3 ning kohtub veerandfinaalis briti Andy Murray’ga (ATP 9.).

«Kahju küll seda öelda, kuid ilmselgelt ei mängi ma hetkel nii hästi, kui ma peaksin seda tegema,» nentis Djokovic pärast mängu. «Ma pean enda kallal töötamist jätkama, et saaksin US Openiks vormi,» lisas ta.

Djokovic servis kohtumises hispaanlase vastu 10 ässa ja tegi kolm topeltviga. Robredo servis seevastu viis ässa ja tegi ühe topeltvea. Djokovic murdis ühe vastase servigeimi, Robredo murdis kaks Djokovici pallingut.

Federer servis kohtumises Monfilsi vastu neli ässa ja tegi viis topeltviga. Monfils servis aga seitse ässa ja tegi kaheksa topeltviga. Federer murdis neli vastase servi ning Monfils murdis kolm Federeri pallingut.

Veerandfinaali jõudsid veel mitmed nimekad tennisistid: David Ferrer (ATP 6.), Stanislas Wawrinka (ATP 4.), Milos Ronic (ATP 7.) ja Fabio Fognini (ATP 21.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles