Suarez: ma ei käitu kunagi enam niimoodi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Eile esmakordselt Barcelona särgis platsile jooksnud Luis Suarez tunnistas, et tundis pärast pika võistluskeelu määramist jalgpalli MMil toimunud intsidendi tõttu oma karjääri pärast muret ning lubas, et hoiab edaspidi oma käitumist kontrolli all.

«Ma luban oma fännidele, et ma ei tee kunagi enam niimoodi,» lubas Suarez.

«Nagu ma olen ka varasemalt öelnud, siis see intsident jääb nüüd minevikku ning nüüdsest üritan Barcelona jalgpalliklubis mängimisele keskenduda. Ma olen siin, et teha suuri asju. Kõik, mis juhtus minevikus, tuleb nüüd unustada,» rääkis jalgpallur. «Kui ma hakkaksin mõtlema kõigele, mida ma olen minevikus teinud, siis ma ei saaks magadagi,» lisas ta.

«Mulle ei meeldi juhtunut meenutada. See on midagi, mis juhtus minevikus ning selle tõttu olin ma hiljem masenduses. Siis rääkisin ma oma psühholoogiga ja ta ütles, et ma pean olukorraga leppima ja vabandama. Ma vabandasin ja nüüd tahan ma keskenduda Barcelonas mängimisele,» kommenteeris Suarez.

Suarez hammustas tänavusel jalgpalli MMil kohtumises Itaalia vastu oma vastast Giorgio Chiellinit õlast ning teenis selle teo eest nelja kuu pikkuse igasuguse jalgpalliga tegelemise keelu. Hiljuti avalikustas aga Rahvusvaheline Spordiarbitraaž (CAS), et Suarezi võistluskeeld jääb küll ametlike mängude puhul jõusse, kuid jalgpallur võib Barcelonaga koos treenima hakata. Eilses sõprusmängus Club Leoni vastu tohtis Suarez seetõttu ka osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles