TTÜ võrkpalliklubi palkas esimese välismaalase

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ peatreener Janis Sirelpuu.
TTÜ peatreener Janis Sirelpuu. Foto: Irina Mägi

Ajal, kui võrkpalli hooaja alguseni on jäänud veidi enam kui kuu aega, teatas Tallinna Tehnikaülikooli võrkpallimeeskond esimese välismängija palkamisest - nurgaründaja positsioonil asub mängima valgevenelane Kirill Krasnevski.

27-aastane mängumees on 195 sentimeetrit pikk ja kaalub 86 kilo. Eelmisel hooajal lõi ta kaasa Kasahstani liigas, ülemöödunud hooajal  mängis Türgis Bursa Yenisehiri tiimis. Eesti võrkpallipublik saab Krasnevski mängule esmakordselt kaasa elada hooaja ettevalmistusturniiril Pärnus, vahendab volley.ee.

TTÜ meeskond pole algavaks hooajaks veel lõplikult komplekteeritud, sest asendust otsitakse veel Soome LEKA Volley meeskonda siirdunud diagonaalründaja Mart Tiisaarele. «Meil on mängija sisuliselt välja valitud. Nii palju saab praegu öelda, et tegemist on välismängijaga,» ütles võimaliku liituja kohta meeskonna peatreener Janis Sirelpuu. Meeskonna eesmärkide kohta sõnas Sirelpuu, et kui viimasel kahel aastal on vähemalt ühe tiitlivõiduga paljusid üllatatud, siis sama tulemuse võiks kaasa tuua ka algav hooaeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles