Musting: tahan luua meeskonda, kus mängijatel silmad säravad

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel)
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel) Foto: Margus Ansu

Põlva Serviti käsipallimeeskond sai kodusel tugeva koosseisuga turniiril 3. koha. Pronksimängus alistati soomlaste HC West 29:20. Põhipommitaja Ardo Puna viskas selles kohtumises 11 väravat. Poolfinaalis kaotas Serviti turniiri hilisemale võitjale Minski SKA-le 26:32. Minsk alistas finaalis Peterburi meeskonna 30:27.

«Poolfinaalis püsisime esimesel poolajal hästi mängus, kuid teise poolaja alguses ei saanud me oma rünnakuid kuidagi jooksma,» rääkis Serviti peatreener Kalmer Musting. Kevadel kohtuti sama meeskonnaga Balti liiga finaalis ja toona anti initsiatiiv kohe vastastele, kuid seekord võideti esimene poolaeg 15:14. «Lõpus hakkasime juba koosseisuga kombineerima, et hoida jõudu pronksimänguks,» lisas Musting.

Kolmanda koha otsustanud mängus ei tekkinud Põlval vastasega suuri probleeme. Sama selgelt saadi vastastest jagu ka alagrupimängudes. Turniiri kokkuvõttes tõstis Musting esile kogenud Kristjan Muuga panust. Samas ei saanud Serviti treenerid selget ülevaadet testimisel olnud kahe ukrainlase võimetest.

«Me ei hakanud nende pärast oma mängu päris ümber muutma ja seepärast olid rohkem väljakul meie Põlva oma poisid ja juba varasemast tuttav leegionär Pavel Turajev,» selgitas Musting. «Noored said väga hästi hakkama. Tegelikult ongi meie eesmärk luua paari aastaga meeskond, kus mängijatel silmad säravad ja kõik on tahtmist täis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles