Tallinn premeerib suurvõistlustelt hõbemedaliga naasnud sportlasi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter Zürichi EMil võidetud hõbemedaliga
Gerd Kanter Zürichi EMil võidetud hõbemedaliga Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus eraldab reservfondist 3000 eurot kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel Zürichis hõbemedali võitnud Gerd Kanteri premeerimiseks ja 3000 eurot Eesti epeenaiskonna koosseisus maailmameistrivõistlustel Kaasanis hõbemedali võitnud Irina Embrichi premeerimiseks.

Ühtlasi eraldatakse reservfondist 1000 eurot Irina Embrichi treenerite Samuil Kaminski ja Kaido Kaaberma premeerimiseks (kummalegi 500 eurot).

«See, et tallinlastest sportlaste kõrgeid sportlikke saavutusi rahalise preemiaga tunnustame, on iseenesest mõistetav ja traditsiooniline,» ütles abilinnapea Mihhail Kõlvart. «Gerd Kanter on olnud meie üks edukamaid kergejõustiklasi viimastel aastatel, kes on kettaheites võitnud nii maailmameistritiitli kui tulnud ka olümpiavõitjaks,» lisas ta. Kõlvart.

Irina Embrich võitis Eesti epeenaiskonna koosseisus maailmameistrivõistlustel Kaasanis hõbemedali. Eesti epeenaiskond võistles vehklemise maailmameistrivõistlustel koosseisus Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Irina Embrich.

Irina Embrich on saavutanud tiitlivõistlustel kõrgeid kohti alates 2002. aastast, 2007. aastal võitis ta pronksmedali nii Euroopa meistrivõistlustel kui ka maailmameistrivõistlustel. Mullu võitis ta epeenaiskonna koosseisus kuldmedali Euroopa meistrivõistlustel ning valiti Tallinna parimaks naissportlaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles