Ametlik: Müncheni Bayern ostab Madridi Reali superstaari

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Alonso (valges) kohtumises Müncheni Bayerni vastu.
Xabi Alonso (valges) kohtumises Müncheni Bayerni vastu. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskond teatas täna ametlikult, et nendega liitub Madridi Reali poolkaitsja Xabi Alonso. Bayerni teatel on nad Alonsoga juba lepingu üksikasjades kokku leppinud ja veel käivad mõningased läbirääkimised üleminekusumma üle.

Seniste teadete kohaselt maksab Bayern endise Hispaania koondislase (Alonso teatas eile koondisekarjääri lõpetamisest) eest Realile 6,5 miljonit eurot, kirjutab Eurosport. Alonso aastaseks teenistuseks Bayernis on umbes 10 miljonit eurot.

Bayern vajas keskväljale lisajõudu, kuna pika vigastuspausi peab pidama Javi Martinez ning traumade küüsis on praegu ka Thiago Alcanatara ning Bastian Schweinsteiger. Lisaks müüdi sel suvel Toni Kroos just Realile.

32-aastane Alonso on varasemalt kuulunud veel Liverpooli, Eibari ja Real Sociedadi ridadesse. Poolkaitsja auhinnakapis on aga üks MM-tiitel, kaks EM-tiitlit, kaks Meistrite liiga võitu ja üks Hispaania meistritiitel.

Bayern tegi Alonsoga seotud uudise avalikuks tänasel pressikonverentsil, kus esitleti meeskonna eelmist täiendust Mehdi Benatiat, kes soetati 30 miljoni euro eest AS Romast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles