Kanepil on võimalus plats ameeriklastest puhtaks lüüa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: SCANPIX

Ameerika lahtistel tennisemeistrivõistlustel seisab eestlannal Kaia Kanepil (WTA 50.) homme neljandas ringis ees suur lahing maailma esireketi Serena Williamsiga. Üksikmängus 17 korda suure slämmi turniiril võidutsenud ameeriklannal on käsil aga üsna keeruline hooaeg, kus kolm esimest suurturniiri on ebaõnnestunud.

Austraalia lahtistel kaotas ta neljandas ringis, Prantsusmaa lahtistel langes ta konkurentsist juba teises ringis ning Wimbledonis jäi ameeriklanna laeks kolmas ring. Nüüd seisab neljandas ringis temast teisel pool võrku Kanepi, kes loodab ameeriklase kehvale seeriale lisa tuua.

Williams on tänavustel Ameerika lahtistel viimane USA tennisist, kes on üksikmängus konkurentsi jäänud. Seega lööks Kanepi võit platsi ameeriklastest puhtaks. Omavahel on Kanepi ja Williams kohtunud kolmel korral ning eestlannal pole veel võita õnnestunud. Viimati mängiti 2009. aasta Pekingi turniiril ning siis võitis Williams numbritega 7:5, 6:4.

Selle paari võitja kohtub veerandfinaalis kas Flavia Pennetta (11. asetus) või Casey Dellacquaga (29. asetus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles